Pozovite nas: +381 63 444 188

Uvek uz Vas

Zahvaljujući našem posvećenom radu i strasti prema automobilskoj industriji, verujemo da ćemo postati Vaš izbor za sve potrebe rent-a-car usluga.

O nama

Dobrodošli u našu novu rent-a-car kompaniju. Smatramo da su naši klijenti na prvom mestu, stoga se trudimo da im pružimo vrhunske usluge i iskustvo koje će ostaviti neizbrisiv trag.

Naša kompanija LumyGO poseduje asortiman novih i modernih vozila, koje će zadovoljiti potrebe svakog klijenta. Od malih gradskih automobila do luksuznih limuzina, pružamo sve što Vam je potrebno za Vaš sledeći put.

Zahvaljujući našem posvećenom radu i strasti prema automobilskoj industriji, verujemo da ćemo postati Vaš izbor za sve Vaše potrebe rent-a-car usluga. Hvala Vam što ste nas odabrali!

Naš tim

U našoj rent-a-car kompaniji smo ponosni na svoj tim stručnjaka koji su posvećeni pružanju najboljih usluga i iskustva našim klijentima.

Naš tim čine ljudi s dugogodišnjim iskustvom u branši, koji su svi strastveni prema automobilima i pružanju vrhunske podrške našim klijentima. Oni su obučeni i sertifikovani.

Naši zaposleni su profesionalni, ljubazni i uvek spremni da pruže sve potrebne informacije. Oni su tu da osiguraju da Vaše iskustvo sa nama bude nezaboravno, bez obzira na to da li ste na poslovnom putu ili na godišnjem odmoru.

Verujemo da je naš tim ključ uspeha, kao i naša ponuda i da će nam pomoći da budemo Vaš izbor kada god Vam je potrebna rent-a-car usluga. Hvala Vam što ste nas odabrali!

Zašto rezervisati kod nas?

Lako i brzo rezervisanje vozila

Rezervišite vozilo brzo i lako samo jednim pozivom, online ili upitom na mail.

Preuzimanje vozila na željenoj lokaciji

Izabrano vozilo možete preuzeti na izabranoj lokaciji u Beogradu bez nadoknade.

Povoljne cene rezervacija

Nudimo Vam povoljne cene za rentiranje naših vozila u bilo kom periodu godine.

Izdavanje vozila sa vozačem

Nudimo Vam i uslugu licnog vozača tokom celokupnog najma vozila.